Planeringen av stämman 2019 påbörjad

Planeringen för Degebergastämman 2019 har nu på börjats. Liksom i fjol hade vi tänkt oss ett tema för stämman. Då en bok om folkmusikupptecknaren Olof Andersson är på gång och ska vara färdig till dess, tänkte vi att temat skulle bli Olof Andersson. Han var bra på att komponera låtar och stämman blir ett bra tillfälle att sprida några av dessa. Huvudartister i år blir den östgötsk-småländska duon Pelle Björnlert och Anders Löfberg, som kommer att medverka i flera programinslag från fredag till söndag. Programmet kommer att uppdateras efterhand som programpunkterna blir klara, men tiderna för olika inslag kan inte spikas förrän det hela ligger färdigt och man kan överblicka eventuella krockar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.