Coronainformation

På grund av den rådande coronakrisen har en del föreskrifter och rekommendationer ufärdats av myndigheterna för att minska smittspridningen. Vi vet inte om dessa kommer att hävas innan stämman eller rent av ytterligare skärpas. Eventuellt kan det bli aktuellt att avlysa hela stämman. Det definitiva beslutet kommer vi att ta c:a fjorton dagar före stämman, dvs runt 1 juni.

    Håll er därför informerade här
    vad som gäller program eller eventuell avlysning
    innan ni åker till Degebergastämman!

Årets upplaga av stämman har redan bantats för att undvika inomhusmiljöer och minska förlusterna ifall stämman måste ställas in. Vi får nog också räkna med att publiken blir betydligt mindre i år även om stämman genomförs. Några ändringar speciellt i år är:

  • Spel inomhus kommer det inte att bli i caféet.
  • Det runda tältet med dansbana kommer inte att sättas upp
  • Det blir ingen barn- och ungdomsstämma på lördagen

I övrigt, se under Program i menyn här. Programmet är fortfarande under uppbyggnad.

För att i möjligaste mån dämpa degebergaabstinensen så kommer några inslag troligen att även sändas online på internet, till glädje för alla dem som stannar hemma. Och så kan hela världen också vara med!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.